Hur påverkar du din omgivning?

Här i livet så kan man inte undgå att påverka andra i mötet mellan individer. Intressant att se hur många som har en i sitt minne. Vilka fastnar och vilka försvinner??

Jaja. Har gjort massor med roliga saker den senaste veckan. Sett på en hel del filmer och sånt. Hyrde tre stycken i Fredags. Såg på tre i veckan, hemma hos Tooony! Bring it on, Road trip och Charlies änglar. Bra filmer allihopa. I Fredags såg vi på Big Mommas house och Last days of disco. På Lördagen såg vi Mirakelmördaren.

Igår var vi på inflyttningsfest hos cyberannika. Rätt kul vart det, iaf till slut… 😉 Nu har jag just städat mitt rum och tagit ut fåtöljen som stod här i rummet. Borde ha gjort det tidigare, blev mkt mer plats i rummet.

Och så är jag hungrig som en gnuu.

Min kära mor mår dåligt, hon har väldigt ont i huvudet =/ Så är hon ledsen på mig för att jag inte tagit chansen att tjäna pengar på praktiken…mmm, what can I say ?? =/

Hon tycker att jag vill få folk att tycka synd om mig pga att jag säger att jag är korkad som inte gjort mitt bästa på praktiken. Eller att jag är lat och en idiot. Hon menar väl att istället för att jag ska sitta och säga att jag är en idiot så ska jag göra nåt åt saken och inte säga, som jag brukar, att jag inte orkar, har lust eller att det är jobbigt.

Måste skärpa mig….

Behöver ett jobb med, för i höst ska jag nog flytta. Syrran försökte få tag i mig…ang. hennes lägenhet, men jag var inte hemma och nu får inte jag tag i henne. Vill ju veta vad hon ville, om jag kan flytta dit eller inte.

Jaja, hon hör väl av sig.

Nu har jag uppdaterat http://www.lunarfreak.com med. Så det är en 15 nya på listan…gå med du med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.