livet lunkar på tårna ;)

Och fort som satan går det! Bara så ni vet det! Ännu en ny dag och en dag närmare Rhodos. Allt vad det kommer innebära. Sitter inne på mitt rum och tar det lugnt, verkligen skönt är det. Jessica höll på att missa sin syrra i morse, inte så bra. Hon åker nämligen till Spanien i en månad och hon ville förstås säga hejdå och kramas. Sen att hennes syster fyller år idag gör det hela ännu viktigare. Men hon hann visst precis, som tur var =)

Jag mår toppen just nu, även fast jag har en omtenta om två dagar. Ska plugga efter att jag kopplat ner. Då ska jag sitta med en cd-romskiva och lära mig allt om hårdvara och hur portar och bli bla blö funkar!

Vad mer kan jag tänkas skriva om då? Helgen… jo, var ju födelsedagskalas för mamma i fredags och så firade jag och Jessica att vi vart ihop i 6 månader. Som sagt, tiden går otroligt fort. Vi hade myspicknick vid en lite strand utanför stan. Kändes helt underbart att bara vara vi två och njuta av varandra, som i en saga kändes det 😉 Tack!!! *pussa sin älskling*

Folk ville ha med oss ut på kvällen sen, men eftersom det var flyttdag dagen efter så var det liksom ingen idé, vi stannade hemma hos mig. var en sväng förbi hennes föräldrar och deras husbygge. Det var inget dåligt hus om man säger så. Eller det kommer bli ett sjujädra hus sen när det är helt klart! 🙂

Mmm, Lördagen var det flytttajm, väldigt massa bärandes av kartonger. Sen på kvällen vart det party! Men det vet ni ju redan. 🙂

15 dagar till Rhodos!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.