wohooo!! *lycklig*

Jag klarade det, jag klara det!!! 🙂 Omtentan alltså…

Nu käns det bara så skönt :)) Fatta, ett ämne mindre att bry sig om. För jag tycker verkligen att det ämnet är onödigt. Vafan jag kan det jag behöver veta liksom. Nu ska jag sitta i plugget fram tillstrax innan 18 då drar jag och möter klasspolare på Djurgårdsbrunn…vart det nu ligger *ingen aning* Hoppas det kommer många 🙂

Checkade in betygssidan nu…har visst fått VG i anv.gränssnitt *nöjd som fan* 😀

Hungrig som en gnu börjar jag bli, lite smått uttråkad med…kanske ska hitta nån att hitta på nåt med…hmmz!

Nu glömde jag det igen!

Rhodos – 13 and counting!! yesterdays count 14 = 2 weeks…YIHAAAAA!!! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.