Oops I did it again ;)

Jag klarade denna omtenta med, utan att ens plugga 🙂 Jag är ju bara för bra! Gick omkring på gatorna i Stockholm och fundilerade på om jag kunde göra nåt skojigt. men nej. Så jag tog ut pengar för att se om jag fått några och det hade jag minsann. Alltid kul, inte för att jag har någon pengabrist just nu…!

Nu kom morsan in och sa att jag vuxit massor på sistone, inte i längd…kommer nog inte bli längre tyvärr =) Hon menade i mognad. Jag vet inte om jag ska hålla med eller bara skratta generat. Men det är alltid skönt när man lyckas ta tag i saker och få dem gjorda.

*glad och beslutsam*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.