Lite nervös och orolig.

Idag ska min älskling flytta och hon är hur nervös som helst, inte kul för henne. Jag hade gjort nästan vadsomhelst för att kunna hålla om henne nu, men det går inte. Hon klarar det, jag vet det. Även om det kanske känns som en jätteomställning.

Och så är jag nervös, har en dugga om ca. 50 minuter och jag måste ha 9 rätt av 10 på den. Annars får man göra om. Känns lite jobbigt, även fast det känns som att jag är förberedd och kan det jag ska kunna.

Jaja. Satt och tänkte på en sak på tåget upp idag. Folk klagar ju ofta på att de är tjocka och att de är missnöjda med sitt utseende. Men tänk på de stackare som verkligen är tjocka, när de hör folk som knappt har nåt fett på sin kropp klaga, vad ska de då tänka om sig själva?

Nej, tänk till innan du klagar på dina valkar…ska själv börja med det.

Jaha, det vart lite hjärnsläpp där ett tag, så jag fick nog inga 90 % Men jag klarar mig nog ändå. Har lite mer att berätta om. Har ju lagt till lite nytt på presentationen. Om ni inte sett det kan ni ju kolla.

Tänkte mest förklara vad jag menar med de tre raderna som jag lagt till.

1.1 Jag gillar inte bangare.

Jag kan inte tänka mig nåt värre än när man bestämmer nåt med en person och denna drar sig ur i sista sekund, sånt är så jävla trist! Man bygger upp förväntningar och sen skiter sig allt för att den man hade planer med ska göra nåt annat! Säger inte att jag aldrig gjort så, men jag försöker att undvika det!

1.2 Jag har en otrolig styrka i mig, även fast jag är svag.

Med detta menar jag att oavsett om jag deppar ihop, är allmänt skum eller vadsomhelst, så klarar jag mig alltid. I slutändan så vågar jag massor. Även fast det ofta känns jobbigt. Jag kanske ger upp lätt i vissa situationer, men jag ger aldrig upp helt.

1.3 Ingen kan få mig att göra sånt jag inte vill göra.

Jag röker inte, jag gör inte dumma saker för att andra tycker att man ska. Varför, det vore ju ren idioti. Varje gång folk tycker jag är skum som inte gillar öl, får jag stå för det. Men eftersom det bara är så, tycker jag inte att nån ska jiddra med mig om det, bara för att man ”ska” gilla det och det. Så ligger det till och jag ändrar inte på mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.