Wednesday, I’m…

Ja, vad är jag? Jaa, vet fan inte. Men det är iaf en bra dag idag 🙂 Slutar 12. Sen ska jag ringa min syster tror jag. Hoppas hon har tid med mig. Så hon inte blir störd eller nåt. Heh. Sov och myste med Jessica inatt! Hon är fan bäst! Gosigast på hela jorden. Och till stor tröst…vad skulle jag göra om jag inte hade henne?

Älskar dig älskling.

Vad mer kan jag säga här då? På Lördag är det dags…får kolla in lägenheten då, förhoppningsvis. Vet inte alls vad som finns och inte finns Ska bli spännande… Va fan, jag vill bo där nu. Och så vill jag ha adsl och en fet server osv… 😛

Så mkt förväntningar och förhoppningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.