fanskap!

Varför ska det vara så jävla jobbigt att bo i utkanten av Stockholms län? Ingen vill komma från stan och man måste pendla flera timmar i veckan för att komma till alla jävla ställen, jag blir så less. Känns som att ingen vill offra sig för min skull. Är alla så egoistiska? Eller jag kanske får igen för att jag själv är egoistisk? Jaja…

Var i Sigtuna igår och myste med Jessica! Hon och jag lagade mat och sen busade vi i hennes säng. Måste säga att det är lite jobbigt med en så smal säng. Förresten får jag min säng idag! =) Och det gillar jag!

Har ringt på ett extrajobb idag, ska dit nästa Onsdag och snacka med dem, så får de se om jag är intressant. Känns bra att äntligen tagit mig mod att ringa på ett jävla åbäkesjobb…kanske kommit över den där tröskeln nu så att jag vågar ringa på andra. Får jag det här så kommer jag få pendla ännu mer, till Jakan liksom. Men det ska jag väl palla?

Fått pengar nu med, så jag är gaaanska glad!! Äntligen slipper man tänka på cepe CSN och alla jävla papper. Måste bara hushålla lite, så jag inte slösar pengarna på nåt dumt. Nu ska jag snacka med fler och se om dem kanske vill masa sig till mig på fredag, jag kan ju till och med möta upp alla, så de slipper hitta själva…slutar ju skolan 17.00 iaf så…vi kan ju mötas på centralen ju!

Hoppas ni vill färdas hem till mig… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.