Under ytan…

Är du svag, är jag svag.
Kan ingen se vad vi döljer.
Är jag en annan.
Varför ska det vara så?

Jag får inte fram det jag vill säga. Det går inte…har jag försökt? Ja, varje gång jag skrivit nåt av djupare börd här. Jag kan inte förklara det som finns inom mig mer än du kan. Men jag önskar världen kunde se mig. Se den jag verkligen är, inte det jag väljer att visa på ett eller annat sätt. Eller det ni väljer att se…

Ska nog åka hem till mina föräldrar och tvätta och bara vara ett tag. Sen kanske jag åker hem till älsklingen och gosar. Börjar ju rätt sent imorrn 🙂

Åh, jag vill ha en själsfrände…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.