Vem är randler?

Jag ska inte gyckla mer. Måste börja kampen. randler är ett nick och han är inte jag..men jag kom inte på nån bra rubrik. Jag ska ha hjälp, hjälp att sluta tvivla på mig själv och min förmåga. Snart ringer dem. Jag ska berätta vad jag har för problem. Vad ska jag säga då? Vet jag vad som är fel? Nej, men jag har en aning om det. Nu ska jag fan få nåt gjort åt den här skiten, vill inte längre gå runt och vara vilse…inte tro på mig själv..tvivla. Det är för jobbigt och tär för mkt på livsviljan. Ingen mer ångest för att jag inte klarat av saker. Jag ska sluta söka bekräftelse genom att få kontakt med så många som möjligt. Kanske kommer sluta finnas tillgänglig för den stora massan och bara koncentrera mig på några utvalda som förtjänar mitt umgänge. För att de tycker om mig som jag är. Om de inte gör det så får det vara. Då skiter jag i dem. Jag ska inte längre bry mig. Ska koncentrera mig mer på skolan. Och sluta vara online så jävla mkt. Det är inte bra. Framförallt måste jag lära mig att inte ge upp så fort det går lite dåligt, lära mig kämpa, stå kvar fast stormen viner. Inte bara sjunka ner i ett hål och ge upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.