Ingen rast ingen ro…

Idag blev det ingen skola för mig. Hade bara halv dag och jag sparade på krafterna och sov istället. Nu ska jag snart iväg till Sigtuna, men jag vet inte om jag ska träffa Jessi där eller inne i stan. Måste fixa med ny legitimation med…min går ut den här månaden. Igår fick jag min tvätt och morsan hade tillome strukit den, det behövde hon ju inte…men men. Snackade om hur jag kommer bo i framtiden med. Finns nog bara ett alternativ, men det är inte direkt säkert heller. En syrra har snackat med en på jobbet och det är eventuellt så att jag kommer flytta in i en 2:a om nån månad eller två. Fast jag skulle hellre bo här.. 🙁 Här kan jag ju få adsl typ närsomhelst. Och det vill jag ju verkligen. Typiskt att ingen vet nåt om något. Vill ju kunna slå rot nånstans snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.