I’ll be the one you need…

Åh borde sova, plugga, vadsomhelst utom detta. Har fått sånt där nu vill jag skriva en vettig och lång dagbok. 🙂 Bra sagt va? 😛 Sitter invirad i en filt och fryser. Har inget på mig och lägenheten är kall. Vill krama på älsklingen, men hon ligger och sover i sin säng lååångt borta 🙁 Hoppas hon får sömnro. Gör vadsomhelst för dig, i princip iaf!

Jag har visst låtit vardagen ta över livet igen…skönt på sitt sätt. Men jag vill inte göra som vanligt, tänka att det är ju bra nu…varför oroa sig. Ska komma tillrätta med de saker jag måste ta itu med. Jaaa…så mkt att göra och så lite lust. Tänker då på saker som är av byråkratisk natur. Lämna in adressändringar och fixa ny legitimation känns så omständligt och jobbigt. Typiskt Sverige. Livet på Rhodos är mkt lättare på ett sätt… *lyssna på rhodoslåten ”hey baby uh ah”!!*

Livet runtom mig består av en massa saker, konflikter och sorg, ilska, oförståelse och massa annat ont. Jag tycker inte om det. Kan inte alla vara glada? Varför bär alla på så tungt bagage? Vår värld är inte som vi vill ha den, men ändå kan vi inte ändra den?
Ja, man kan fråga sig om och om och om och om igen. Svaren finns kanske men det är nog inte dem vi vill ha…

Åh, jag blir alldeles snurrig av allt…men det är härligt som fan. Tror jag…vad ska man annars göra? Det finns så mkt att upptäcka, finna och göra. Den eviga optimisten inom mig blomstrar upp lite då och då. 🙂

Jag vill hitta nya infallsvinklar att se tillvaron på…jag vill förnya mitt sätt att se på saker och ting. Ska banne mig försöka gå med öppnare ögon på vissa saker. *brrr* kaaallt 🙂

Ensamheten kan skrämma…men jag är aldrig ensam. även om jag kan känna mig alldeles ensam i världen. Jag har ju alltid mig själv. Jag har ju alltid klarat mig…det skulle jag inte gjort om jag inte haft mig själv att falla tillbaka på…kan låta aningen schitzofrent, men det är ju sanningen. Och det inser nog de flesta om de bara tänker efter lite.

Det är ju bara jag som gjort så att jag hamnat där jag är idag, visst, med hjälp av föräldrar, syskon, vänner, lärare osv…men i slutändan så har jag tänkt och agerat utifrån det jag lärt mig. Och det är precis som jag sa, jag som lärt mig. Omgivningen har gjort information och kunskap tillgänglig och jag har tagit det till mig. Är detta nåt som ni tänkt på? Kanske ingår i övriga människors grundsyn på hela lärandet, men jag tror inte jag tänkt så.

Jag ska återinventera mitt jag, fanimej på tiden. Kanske börja bry mig om saker som jag inte brytt mig om eller typ inte orkat bry mig om. Imorgon är nog en rätt stor dag i min framtida utveckling. Jag ska göra mitt bästa…så mkt vet jag 🙂

Men nu är det nog dags att säga godnatt till Lunarstorm och nätet och ägnas mig åt kudden och lite pluggande.

Gonatt världen 😉

Ny dag, nya möjligheter 🙂

Jag har lite ont i mellangärdet. Nervositet? Bra eller dåligt? Antagligen inget dåligt, det brukar inte bli så att jag får jätteont i magen och sånt när jag blir nervös. Har jag ens nåt att vara nervös för? Nej…ska bara jobba så hårt jag kan idag…lära MIG! 😉

Nu ska jag labba och sen åker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.