Jag är bäst!!

Jag rokkade fett igår, jag gjorde mitt yttersta och kirrade biffen. Fick en hel del beröm och sånt med 🙂 Fast oj vad ont i benen jag har haft efteråt. 🙁 Fortfarande öm, men jag badade nyss och det hjälpte väl lite…får hoppas man vänjer sig lite iaf. Fick åka så att jag han med 00:45 tåget från centralen, så det var helt perfekt. Ska jobba ikväll med…ingen rast ingen ro 🙂

Får dricksen idag med, eftersom jag inte stannade till stängning då man får sin andel…måste påminna Ann (personalchefen) om mina kontouppgifter med *minnas*

Det var en snubbe som vart sur igår, en på hela kvällen…grinig jävel…han fick skylla sig själv. Urk, jaja…ska nog klä på mig, kan ju inte sitta här och blotta mig själv 😛 Inte för att någon kan se in här men ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.