Att känna livet…

[02.23]
Tiden på dygnet är sent…så pass sent att det är svårt för mig att hålla ögonen öppna. Jag skriver tillome zz här och var…snarka med hjälp av ett tangentbord, är det illa ställt då? Usch, jag tänkte ju hålla mig vaken och vända lite på dygnet tills imorrn. Jessica sover…hon somna fast vi kolla på film. Så förbannat gulligt….jag älskar henne. 🙂 Filmen var väldigt gullig med. ”Down to you” med Freddie Prinze JR och Julia Stiles. Den hade värme och känsla. Och ett och annat vettigt. Som till exempel detta med att man inte ska söka meningen med livet utan känna livet…

Det är nog så jag ser på livet…det finns ingen mening med livet utan att uppleva det in i minsta detalj…känna att man lever. Inte stänga av och gå omkring som en annan zombie, sånt suger apa. Vissa av er har sagt det förut och jag kan ju inte annat än hålla med…hellre gråta och bli rädd och sånt än att bara vara kall och inte reagera…hellre känslomänniska som sagt. Även fast jag nog behöver arbeta med en del känslor.

Vi var ju på bio innan vi hyrde film. Såg filmen A Knights Tale. Den var skoj och underhållande. Spännande med duelleringen när de sporrar sina hästar och ska få ner varann med hjälp av lansar. Åh fan va trött jag är. Men jag ska härda ut åtminstone ett tag till. Vill inte sova riktigt ännu. har en hel del tankar att skriva ner, men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ta.

Nej fan, får fortsätta imorgon när jag har tid eller så…gonatt!

[13.11]

h0h0! Nu har jag minsann sovit 🙂 Känner att jag nog kommer vara rätt utvilad till nattens aktiviteter, det är på topp det banne mig. Jag ska nog kunna ha lika kul som förra året på Halloween. 🙂 Just nu känns det som att jag behöver plocka ner alla kläder som hänger lite överallt, på garerobsdörrar, fläktar, bord och badkar. De har ju torkat nu…undrar om jag rentav ska orka stryka nåt.

Nej, det låter lite väl avancerat…ska bara vika och lägga in dem i skåpen 🙂

Sen ska jag nog duscha, luktar mindre gott just nu…sen ska jag leka lite mera och vänta på att älsklingen kommer hem, sen åker vi till Hovsjö på familjemiddag hemma hos mina föräldrar…med en massa ungar och syskon och skrän…men jaja, man får väl uthärda 😉 Sen efter det ska Jessi på Konsert och jag med på sätt och vis, Live Act kan väl kallas konsert? Etnica spelar på Docklands. Hoppas de är bra…sen är det en del bra DJs med, så det lär bli skoj. Tror dock inte jag ska göra nåt speciellt med min stass. Ska väl bara gå som mig själv?

Det blir jättebra 🙂

Hej på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.