Hur man gör bort sig…

Jo, man sitter på sista tåget hem och skriker en massa fotbollsramsor som ingen är det minsta intresserade av att höra. Så gör man. Sen att just jag måste utsättas för sånt…det är en annan femma. 😉 Igår jobbade jag, det var ovanligt lugnt måste jag säga. men det var väl skönt. Kunde ju faktiskt gå hem från stationen mitt i natten utan att benen kändes som att de skulle ramla av.

Nu måste jag iväg till Sigtuna, ja så säg, är jag inte en alldeles tokig toffel? =) Åka två timmar hit och dit var och varannan dag för att få dela säng med sin älskling. Jajemen, en 90cm säng till på råga på allt. Nu måste jag gå…fast jag inte ätit.

Jaja, så går det när man går upp 15…

Jag vill se på Fight Club, är den bra? Jag har den här på Jessicas dator faktiskt…så vi ska nog se på den. 🙂

Puss på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.