Harry, julmarknad och sånt…

Jag kom till jobbet i bra tid i Fredags, bara för att få veta att jag inte alls skulle jobba…aningens stendumt. Jag tyckte det var rätt skönt iofs…men jag hade behövt dem pengarna. Satt där ett tag, på den andra sidan av bardisken för en gångs skull och funderade på vad jag skulle hitta på för något istället. Det blev till att åka till Kungens kurva…

Där mötte jag Mimmi, Alex och Tony och sen Jessica och Mony. Vi åt pastabuffé till halva priset och så diskuterade vi politik. Lite historia med blev det. Efter några timmar tog vi oss in till heron city, där det vankades Harry Potterfeber. Tipspromenad och så massa hysteri. Ja, det var en bra film faktiskt, har ju inte läst nån av böckerna så jag visste inte vad som väntade. Helt klart sevärd!!

Sen fick vi åka taxi hem..men det var ganska skönt.

I Lördags åkte vi till Taxinge och svulla gratisprover av korv, sylt, pepparkakor och diverse annat mums på deras årliga julmarknad. Minus att inträdet kostade 60:- Nu idag var jag hemma hos mammsen och pappsen, skönt att få vara där och bara vara…dem är sådär bra att ha!! 😉 Nu ska jag sova!

18.41

Imorse tog jag bort min piercing i ögonbrynet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.