In the end…

Ja, vad som händer, så spelar det ingen roll alls. För i slutet så kommer vi ändå bara att dö. Sanningens ord? Nej, bara min åsikt…klart det spelar roll så länge man är i livet. Man kan ju inte göra vad som helst utan konsekvenser liksom.

Jaha, tycker det är dags att dra ihop ett gäng och festa till helgen. Får se hur det blir. Då pratar jag om Palkanalgänget, eller vad man ska säga. Säger det bara så att det inte blir några missförstånd. 🙂 mikster och annika gänget så att säga ska festa till det med, men vid senare tillfälle.

Hur jag nu ska ha råd att festa, tur att jag har sprit.

Back to Dawson…så bra serie så det finns inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.