Drinkblandarkväll!!

Jag är nu hemma hos en polare och blandar drinkar för fullt, mest okända, egenpåhittade, men de duger. Dricker en oootroligt sliskig en nu 😉 Likör 43 med mjölk grenadine 🙂 Nu har vi sett på Unbreakable. Min älskling åkte visst hem till mig, heeelt utan mig liksom 😛 Var på Tidsfördrif för första gången på typ 10 månader, inget nytt där. Jaja, nu ska jag….

20.17

Hej dagboken. Idag är min sötnos sjuk 🙁 Jag kom hem 7.14 och så var hon sjuk. Jag sov länge. Sen diskade jag och åkte ner på stan och handlade apelsiner och nyponsoppa. Sen åkte jag hem till mina föräldrar. Hämta räkning, pratade allvar med min mor om en del saker.. Jag har inte gråtit så inför någon sen jag var 12 år och fick veta att min biologiska mamma var död. Säger det nåt eller? 🙂 Nu vet jag hur jag ska göra iaf, skärpa mig förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.