Wheel of Time!

Är en fantasyserie som bör läsas! Har du hört talas om den? Inte? Leta reda på en författare vid namn Robert Jordan. Den bör läsas på engelska enligt många, men den går ju att läsa på svenska med. Jag började läsa den serie för ungefär 6 år sen och har läst allt jag lyckats komma över. Jag är eller snarare var besatt av den. Spelade rollspel på internet. Det är därifrån mitt nick randler kommer också. Jag har börjat läsa om den säkert 10000 sidor långa serien nyligen, iofs ligger jag bara på 8:e kapitlet i första boken…men jag vill uppfatta allt. Det är iaf därför jag sitter och berättar om serien. Så, om du vet med dig att du gillar att läsa långa fantasyserier och inte har läst denna, läs den! Eller om du vill diskutera serien…så är jag på. 🙂

Jaha, hungrig är jag. Imorrn är det premiär och så vidare 🙂 Ska bli skitkul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.