KRIS!!!!

GAAAAAAAH! När ska eländet sluta??? Jag vill inte ha mer problem med pengar. Varför ska allt vara så jävla jobbigt för. Tänker fan sluta med att göra allt som kostar pengar! Efter nyår. Det ska bli mitt nyårslöfte bland andra. Jag tycker inte om räkningar. Och jag är trött på alla krav på att man ska köpa julklappar och presenter hit och dit, jag är en fattig student, inte nån jävla rikemansunge med resurser som inte tar slut. Tänkte färga håret imorgon, men jag hoppar nog över det. Anledning: jag har inte råd. Jag tänkte äta ute på Lördag, men det har jag inte heller råd med. Har jag råd att gå ut då? Tveksamt…FAN, jag vill ju! 🙁

Ljuspunkt! Fick dubbelt så mkt i lön, alltså 500 mer än jag förväntade mig 🙂 Kanske kan hänga med på Lördag ändå, vi får se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.