ännu en gång

Har jag försovit mig…insett saker och gått vidare med att försöka mig på att klara av tillvarons nycker. Jag gör ett jävla frågeformulär…jajemen…och jag jobbar på hemsidan. Syrran ska köpa min dator och hon fixade så jag får elräkningen i fortsättningen. Hon är bra 🙂 Saker löser sig som de bör. Sen såg jag en annonsliknande sak om jag-kan-inte-sjunga-kör, det vore skoj och det är gratis 😛

Ska försöka göra mer saker, inte bara sitta på mitt lilla arsle och surfa runt utan mening…gå på promenader, umgås med vänner. Ja, inte bara isolera sig och se hur tristessen förstör. Eller hur älskling! *pussa på henne* På fredag blir det filmkväll till att börja med, det ska bli jätteskoj! :)) På Lördag ska vi på promenad…sen så kan vi ju alltid hitta på nåt…glo på mer film typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.