”du är snäll micke”

Idag har jag varit och hälsat på hos en vän som jag inte träffat på ett tag. Det var ganska mysigt. Hon har en dotter på snart 4 år oxå. Envis, men söt. Skrikig, men väldigt faschinerande. Hon är en såndär unge som inte är rädd för nåt, inte blyg och kan verkligen prata för sig själv. Min kompis skulle gå ut med hunden så fick dottern duscha så länge, medans jag satt vid datorn. Hon vred på vattnet så hon ramla, så då fick jag hämta henne ur duschen. Och agera snäll farbror 😛 ”du är snäll micke.” :)) Fick jag som tack…det var gulligt. Sen så sjöng och dansade hon till sina idoler Bubbles förstås. 🙂 Vi handla och käka tacos med, mums! Nu har jag just kommit hem från en annan kompis, satt där och glodde på film. Canonball run 2 och Goonies, kultrullar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.