skoj lördag!

Igår var en riktigt lyckad dag om jag får säga det själv. Först sov jag länge. Det var skönt. Sen softade jag ett bra tag. Framåt 17 så badade jag och fixade iordning mig. Åkte in till stan och mötte Micke och L-Å. Åkte och hämtade ut biobiljetter till k-pax. Sen tog vi oss till Broder T(F)uck. åt planka där, gott gott. Sen gick vi på bion. Filmen var intressant och gav en lite tankeställare. Sevärd visst. Efter den tog vi oss till Claras där vi drack..jag spottade iofs ut mina drinkar då jag satte i halsen, samt att jag välte ut en…Ja, se jag kan inte handskas med alkohol…missbruk kallade vakten det 😉

Ja, sen följde jag med Micke hem, orka åka nattbuss liksom. Nu sitter jag här och ser på big brother live…se jag har då inget liv. Puss och pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.