Ut i kylan

Ska strax klä på mig och ta mig ner i källaren för att ta ut min cykel. Usch, jag ska cykla flera meter ute i kylan, hemskans värre. Men efter som jag glömde kolla upp när bussarna går på helger blir det såhär, just nyss åkte bussen iväg. Så för att hinna med tåget som går 7.12 får jag cykla. Puss på er.

Jag överlevde. Kände mig förvisso väldigt dyster hela vägen upp och det håller i sig nu med. Klarade inte den första tentan kan jag lova. Ska koncentrera mig mer på den andra.

Jag visste inte att jag var så tråkig. Det blir väl så om man är med samma person och blir bekväm av sig. Degraderad från värsta partyfreaket till hemmasittande tråkmåns liksom 🙂 Kom igen, bjud mig på fest, ge mig lite sprit så ska jag nog kunna återgå till mitt gamla jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.