Omstart, Ny dag, Sovit!

Ja, nu ska ni få höra. Gå till min presentation och le lite över mina tokigheter. Sen så ska jag berätta detta. Jag vill inte att folk ska läsa när jag skriver om tråkiga saker som jag grubblar på, så nu ska ingen alls på hela jorden få läsa min dagbok när den är privat. Så när det står Endast delat med vänner på min dagbok, då är det bara jag som får läsa det jag skrivit. 😛 Idag är en ny dag minsann, det känns verkligen…jag börjar med att sova tills 12..höh..jaja, så är det.

Nu sitter jag här och sitter tills jag blir alldeles ondig i ryggen. Men ja…så är det.

Oj, jag är i extas, eller var åtminstone för nån stund sen. Jag blev så överlycklig när jag såg på OS-avslutningen. Musik, dans, magi, glädje, gemenskap, allt det fanns med. Så det borde vara hela tiden. Jag grät av glädje. Och då menar jag verkligen av glädje, jag blev helt till mig och började dansa loss till Gloria Estefans nummer där på isen. Helt totalt underbart! *orgasm* HAHA 🙂

Gonatt på er, det finns hopp och det finns ljus och glädje, så länge du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.