livstrött

Idag har jag varit så jävla trött. Fysiskt, Mentalt, på alla sätt. Tror jag är på god väg att bli utbränd. Träffade Jessica idag. Bytte saker med varann 🙁 Kommer sakna henne så sjukt mkt. Tror inte det kommer bli som förr nånsin igen. Varför ska det vara så? Vi gick iallafall och fikade. Kändes helt ok på ett sätt. Var mysigt att bara vara. Slippa tänka på hur hon tyckte och tänkte. Eftersom det var så i slutet så var det nog lika bra att vi gjorde slut, men det är fan inte kul. Jag var nog mer beroende av henne än vad jag vill medge nu. Hon gav mig det där jag behövde för att känna mig nöjd med mig själv, för det mesta iaf. Jag var sötast, underbarast, sexigast…allt det där. Konstigt hur livet blir ibland.

I skolan så var jag inte speciellt aktiv. Orkar inte med skiten längre. Bara massa bekymmer och bajs. Fast det känns som att folk iaf lyssnar på mig lite nu när jag pratar. fast idag gnällde jag som vanligt. Att jag hade ensidig kost, osv…sen fick jag en massa förslag, som jag ratade fast de var fullkomligt resonabla. Jag sa som jag brukar, tycker inte om, orkar inte, nej nej! Jag vill bli en Ja-sägare fan.

Ny dag.

Idag blev jag väckt av mor. Hon blev orolig då jag berättade varför jag var hemma. Hon ska inte oroa sig. Men jag tror att jag lyckades att övertyga henne att jag inte var på väg ner i ett avgrundsdjup iaf. Fick lite goda råd. Hon är så jävla bra den människan 🙂 Idag har jag städat och funderat lite. Inte för mkt. bara lite. Ska strax göra mig iordning för min söta fikadejt 😛 Johan och jag ska umgås. Ska bli skoj! Inte bara stå på dansgolvet och irca/chatta.

jajajajajajjajajajajajjaaaaaaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.