arga drömmar

Jag kom inte upp så bra idag, ville inte, trots en telefon som pep högre och högre.. så jag somnade om. Och drömde en sjuk dröm. Jag och nån mer var och handlade och vi tjafsade med några i kön samtidigt som vi la ner varorna i påsar, helt plötsligt börjar hela kön anklaga bara mig för att vara sölig. Men det var ju inte bara jag som tjafsade och slöade ner allt. Så jag blev fly förbannad och tog så mkt jag kunde och gick därifrån skrikandes hur jävla dumma i huvudet alla var för att de bara anklagade mig. Sen hamnade jag och vem jag nu var och handlade med vid några toaletter där det var rockkonsert utanför, så jag vänta medans personen i fråga gick på toa. Mitt bland konserten stod JwK och hoppade och en massa konstiga tjejer med långa naglar…skumt som fan var det.

Det var min arga dröm. Underbart att få bli sådär arg. Det händer inte så ofta. Idag är det verkligen underbart väder och man kan sitta och spana på en massa snygga människor. Men jag tror inte jag kommer göra det. Inte i den här stan iaf. Ledigt blir det ju med, satan vad skönt, ska fixa min cykel och cykla runt lite tror jag. Måste iaf ha den så. Sen kan jag ju kanske åka lite mer inlines eller så. Får se hur det blir med den saken.

Måste handla lite saker med för mina sista ören, oboyen är slut, sån måste man ha. Iaf jag. Vad var det mer? Corn flakes kanske om jag har råd. Det är verkligen sommarfrukost. Juice, flingor och några mackor med lite paprika på.

Inatt gick jag loss på några diskusar som har med politik att göra. Vet ni om att begreppet heder är idioti? Jag menar vadå heder. Man kan väl använda vanligt sunt förnuft. Var nån snubbe som tyckte att det var ohederligt att skaffa barn om man inte var gift. haha, yeah right. Det är ju ändå att ta i. Heder har liksom inte nåt med nåt att göra. Det är bara ett dumt begrepp. Så länge man gör rationella och förnuftiga saker så behöver man ju inte ens prata om heder.

Han var även övertygad om att kvinnor inte kunde sköta barn och jobb samtidigt. Jag vet inte jag, men jag tror det handlar om att prioritera. Vad är viktigast just nu? Jobb eller barn. Självklart är barn alltid viktiga, men ett arbete betyder ju inte att man försummar sina barn. Om man nu inte är otroligt karriärmedveten och betalar vilket pris som helst för att komma upp sig. Men som sagt, prioritering är det som gäller då. Ska man vara karriärsmänniska får man tänka sig för innan man skaffar barn.

Det här med fördomar och rädsla är fascinerande saker. Jag vet inte riktigt varför men det är så intressant att se på folk och se dem för vad de är. Vet inte varför det ska vara så svårt. Vad är det som är så farligt egentligen?

Sen har jag tänkt på en annan sak med. Hur kan en person säga till en annan ”det där är ju onaturligt” ? Jag menar, alla har väl olika sätt att vara ”naturliga” på, det som är det för mig behöver inte vara det för dig. Ännu ett dumt begrepp som borde avskaffas. Jag är naturlig hur jag än gör. Eftersom jag gör det, eller hur?

Nu SKA jag gå ner i förrådet och pumpa min cykel och sen bege mig ut på äventyr, helt själv, faktiskt. Kanske hittar nån rolig person på vägen iofs. Ha en fortsatt bra dag på er. Och kom ihåg att hur ni än er så är ni bäst!

Well, hamnade lååångt ute i bushen, sitter i Hovsjö och softar. Var ganska jobbigt att cykla hit med alla uppförsbackar. Är helt slut i kroppen. Funderar på att lägga mig i den varma solen innan det är för sent och så. Så hej på er.

Split vision.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.