Repeat

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Hur fan kan jag veta så jävla mkt men ändå så enormt lite? Jag kommer bli tokig. Hur fan ska jag veta när det är över, är det när jag klipper alla band eller? Hur ska jag veta vad som är bäst för mig. Eller vet jag det redan? Vill jag inte inse, är jag rädd att vara ensam? Jag vet inte och det driver mig till vansinne. Inatt hade jag världens kval. Skulle jag ge med mig och leva ut mina lustar? Eller skulle jag behärska mig och inte göra nåt? Vad var jag rädd för? Att jag skulle svika mig själv, eller för att vara rädd att vara ensam? Jag levde ut mina lustar och det ledde till? Inte speciellt mkt. Jag är bara otroligt förvirrad. Och jag vet absolut ingenting. Älskar jag henne ännu? Älskar hon mig? Eller vad är det frågan om?

”You gotta help me man, I’m losing my mind, somebody help me please!!” – Supernatural.

[20.30]

Okay, nu har jag lagt det där bakom mig. Om hon får mig att må bra ska det väl inte vara så svårt sen. Jag älskar dig Jessica. Allt annat kvittar.

Fick reda på att jag klarade xml-tentan förut, gissa om jag blev glad :))
Har ätit massa mat med, lagade köttfärsröra. Gott…men lite väl mkt vattnigt, men det löste sig med ketchup. Nu är jag mätt.

Pillandet på hemsidan går framåt. Har nu skaffat mig ett sätt att skriva in länkar via webben. Jaja, ska pilla vidare nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.