peppning

ARGH, Frust, brööööl. Jaaa, jag ska göra det. Det är lätt som en plätt. Så är det. Alla vet det! Och jag klarar allt, bara jag vill. Och visst fan vill jag. Jag vill det så jävla mycket. Skit på er och sånt. 😛

JAG ÄR BÄST!

Ni blev som dom andra, men inte jag.

I deserve you, for all of my sins… N O T!

JÄVLAR VILKEN ÅNGEST!!!! 😛

JAG ÄR BÄST!!!

Jag skriker visst mycket idag också 🙂 Nån som vill låna mig en hundring till på lördag eller fredag menar jag?

Jag är bäst för jag går över mina personliga gränser och ignorerar ångesten som framkallas av min löjliga hjärna. Jag ringde bara. Utan att tänka allt för mkt. Och det känns så bra. Det här är säkert sånt ni gör var och varannan dag, men jag har verkligen problem med det. Så det känns sååå bra. Jag är för bra, lalalalaa!! Ska bara fortsätta med att vara det med.

*does the ifeelgooddance*

Sa jag att jag lyckades göra DET idag? Jag är bara bäst, varav ett underbart gott humör. Jag blev inte ens nedtagen av den där läskiga fiktiva dokumentären om smittkoppsepedemin som dödade 60 miljoner världen runt. Nej, det finns alltför många nötter i vår värld, läskigt bara att tänka på. MEN Tills den dagen kommer ska jag inte göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.