singelfrihet

Frihet att röra sig i massor fyllda med spel och kåtslag. Euhm, naj, inte riktigt va? Kan väl hända iofs. 🙂 Nu är jag det iaf. Har varit det i flera veckor. Men skitsamma. Nu ska här festas och leva livet så mkt det bara går. Ska glömma whatshername och det vi hade, iaf på det planet.

Har ni hört Pinks nya skiva fresten. Väldigt bra det lilla jag hört iaf. 🙂 Nu ska jag sova. Imorgon ska jag på möte med en handledare på AF. Och se vad som kan göras. Har en massa annat att göra med, skriva ansökningar och skicka iväg. Kanske åka in till stan nån dag och ta en fika med nån? Någon som är intresserad? Hör av er medans jag har pengar i plånboken 😉

Ja, en sak till. Just nu ska jag bara koncentrera mig på min egna utveckling och välmående. Har redan börjat, accepterar mer och mer av mig själv och gör saker som får mig att må bra. Som till exempel när jag ser älskande på stan som går och myser, då tänker jag inte usch, vad jag ogillar dem, för de har nån, utan jag ler åt dem.

Alla förtjänar att ha det bra, men det behöver inte vara kärleken som får en att må bra. Även fast den är rätt trevlig. Puss på er

Jag klarade javascriptstentan, hade 11 och godkänt var… 11 🙂
Nu har jag sökt ett jobb

Ok, rerun. Det verkar som att jag uttryckt mig klantigt. Jag orkar inte förklara mig. Känns inte som att det är nödvändigt här. Bara dumt. hejdå.

Don’t rely on sympathy to carry it through
It’s up to you to change
But here you go again

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.