about a diary

Det har kommit till min uppmärksamhet att min dagbok kan misstolkas.
Tänkte att jag kunde skriva lite om hur jag ser på det hela.

Jag skriver bara för min egen skull.
Visst jag kan komma med budskap i det jag skriver. Jag hoppas de som de riktas till fattar det då. Oftast är de bara allmänna.

Den är aldrig till för att såra någon. Jag är inte en person som sårar folk medvetet. Och det trodde jag de flesta fattat vid det här laget. Om jag skulle vara ute efter att såra nån, då hade ni säkert märkt det. Så jag kan nog inte förstå om nån uppfattar det så. Det är ju ett val alla får stå för.

Jag vet oftast varför jag skriver nåt, sen är det inte alls upp till alla som läser att tolka fritt. Om det råder osäkerhet kring det jag skriver. Fråga och jag ska genast få er att förstå. Finns ingen möjlighet att nån kan veta exakt vad jag menar hela tiden. Då måste man ju vara jag.

Hoppas det här gett klarhet på nåt sätt. Om det var nåt som missuppfattats alltså.

Ingen kan ju vara perfekt liksom 🙂
Inte jag och ingen annan heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.