Idioter..

Finns det många av i vår värld. Alla de som slåss, hatar och är allmänt destruktiva. De måste ha nåt fel i huvudet. För de förstår inte att det de gör bara gör saker värre och värre. De kanske vill leva ett sånt liv, vad vet jag, men det är ju det som är just idiotiskt. För vilken vettig människa vill leva ett sånt liv? Att orka sitta och dela in sig själv och andra människor i massa olika grupper, som t.ex nazister, rasister, invandrare, antirasister osv…jag hajar inte hur de orkar. Vem FAN bryr sig säger jag. Spelar ju inte någon roll. Var den du är acceptera andra för vad de är.. punkt slut, kan det bli lättare? Nej, men en del ska ju alltid göra det så svårt för sig som möjligt verkar det som. Vill du inte umgås med personer från en viss grupp av människor, fine, ingen tvingar dig. Har du blivit påhoppad av personer från en annan grupp och drar alla från den gruppen över en och samma kant, think again. Det finns många orättvisor, men bidra inte till fler genom att ”hata” alla från den gruppen. Det är inte så att alla som råkar komma från samma land som de som hoppat på dig, kommer göra detsamma. Jag lovar! Det finns individer faktiskt.

Slutligen, med mer kärlek i världen kommer alla må bättre, men tyvärr känns det lite som att vi går åt fel riktning när alla ska ha så jävla mkt åsikter om allt och alla. Mind your own fucking business och engagera dig i sånt som angår dig. Utan att ta till våld eller hat. Det går att lösa saker på ett positivt sätt, bara man vill.

PUSS och KÄRLEK!

JAG ska på intervju! Jag är superglad!!

”We look but we don’t see.
We touch but we don’t feel
We search but no reveal
And we move… like shadows!”

DJ Johan Gielen – We move like shadows

”When worlds are about to approach into another century, striking a balance for the future, committed to their cities, caring for their land. Partnerships for the planet, global conflicts, global action, where people matter.

Opening the door to a better quality of life. Where nature melts with technology.
And humans harmonize with mother earth, just listening to the sound of nature.
Where it all began.”

Mario Lopez – The sound of nature part 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.