Morgonstånd och frossa.

Jag gillar inte morgonstånd, för det inträffar nästan alltid på bussen eller tåget till skolan/jobbet. Man sitter där och börjar slappna av nästan somna, klart som fan det ska komma då. Även igår när jag skulle in till storstan och nu imorse. Fan så pinsamt. Inte för att nån brukar märka det utom en själv då. Men ändå.

Just nu frossar jag i mig cola så att jag blir piggare, är sådär sjukt jobbigt trött så att man bara somnar platt fall där man sitter, skitjobbigt. Får lite frossa av det med, kallt ju.

Ja, igår var jag i stockholm och träffade Theres, var ett tag sen jag träffade henne. Hon var sig lik. Pluggar till tandläkare och bodde visst på St.Eriksplan, fatta att flytta från söder till St.Eriksplan, jävla fusk! 😉

Vi gick runt på stan, käka hamburgare och satt i vasaparken och kollade på barn som spelade fotboll, kubb och brännboll, samt en massa hundar som var ute och gick. Ganska trevligt. Kul att få dela med sig om vad som hänt de två år som gått sen vi pratade senast.

Sen skulle jag hem med pendeltåget runt 20 sådär. Var två fullisar som hade värsta slagsmålet i just den vagnen jag valde, förstås. Min vanliga tur. Den mindre som hade en hund flög på den större som var mest full med, vägde kanske 120 kg. men han föll som en fura. är man full så är det väl lätt hänt.

Såg Alice Bah på Sturehof fresten när vi gick förbi stureplan.

Nu ska jag leka lite mera..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.