så kryper veckorna fram

Ja, nu är det torsdag och jag städar hemma, jag tar tag i mig själv igen. Ska diska och damma och dammsuga och torka golven..sen ska jag väl glutta på tv eller springa i skogen. Skulle skriva nåt viktigt här idag, men det glömde jag väl bort då. Har åkt städbil idag 🙂 tutat och kört typ. Var skoj. Men nu ska jag nog diska och sen fixa mat..

”Vi är lördagens änglar som virvlar i stan

Vi är dom som du hatar en söndag på dan

Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart

vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden

som vaknar med skräck och panik under borden

Vi är dom som vill ha allt

Vi är pojkarna som lovar tusenfalt

Vi har solen i ögonen

Och spilld mjölk överallt

Det stinker av gammalt groll

men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott
Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen…

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen

Vi är rastlösa själar som irrar i skogen

Vi är dom som är kungar om natten på krogen

Vi är dom som vill ha allt

Vi är pojkarna som lovar tusenfalt

Vi har solen i ögonen…”

OM DU VAR MIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!

Nu vet jag! Jag ska gå på plan 1. Jag ska plugga beteendevetenskap. Jag ska inte gräma mig för att jag inte valde det förut. Kunde haft bara ett år kvar, men nu har jag det roliga framför mig istället 😉 Jag ska flytta till Västerås! Wohoo! Nytt liv, jag ska leva i kollektiv, wohooo!!! JAAA! Fan det är detta jag vill. Som tur är så börjar det en omgång i vår. Så nu ska jag bara skriva ut lite ansökningspapper. Kan fråga om jag får låna DATOR av de på Godset. 🙂 De är schyssta så det borde inte vara några problem. Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.