långfinger åt döden

05:03

Jag är full och lyssnar på Kent – Dom andra, det ger en ju inte lite tankar…om saker som inte riktigt funkat som jag velat. Vi borde kommit längre, men vi räckte inte till. Vi blev som dom andra, och vilka är dom? Och vad är noll? Vadå betyder ingenting? Jag fattar liksom inte. Äh, bajs på det. Jag kan fundera men det spelar ingen roll. Ett långfinger åt döden helt enkelt. Ska kanske äta jordnötsringar tills jag spyr istället?

Jag har haft skitkul ikväll, spenderade kvällen på Harry B James och full blev jag! Undrar om inte allt festande bara är ett substitut för kärleken? Det är bättre än att sitta hemma och ruttna iaf 🙂

Urk, jag var halvt galen ikväll. Hoppade runt i Kungsan på bänkar och ramla ner med bänkar och hade sönder min klocka när jag hoppade över de här kontrollgrejerna på centralen, ja jag vet att det heter nåt annat. Så nu måste jag skaffa nytt glas.

Sassa träffa jag vid centralen med, det var skoj. Två dar i rad fan 😛

Kanske bör sova nu, Micke sover ju så. Visst är jag bra på att stava fast jag är onykter 😉

hahahahahahahahaaaa *vansinnesskratt*

13:10

Jag är nykter!! wohoo! Nu ska jag hem till Södertälje. Puss och sånt.

19:15

fan, mitt serotonin är nog på bottennivå idag, har väl förbrukat en del nu i helgen. Man blir ju läskigt avslagen.. ska glo på en film nu..skratta lite kanske 🙂

21:47

Jag är hungrig.
Jag är varm.
Jag tänker.

Jag kommer inte fram till nåt.

Go let it out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.