Love takes time

Vissa dagar undrar jag varför jag ens vaknade. Allt känns sådär hopplöst och man vill bara försvinna. Lite så känns det idag, kanske mest för att jag försov mig. Och för att jag vill att de ska ringa och säga att jag får ett jobb. För jag vill ha ett jobb. Jag vill inte vara arbetslös.

Usch och blä, inget är bra, eller så är det det, jag vet inte, allt är bara upp och ner just idag. Hur får man bort sånt? Om jag inte hade sån kontroll på mig själv skulle jag kunna kalla det panikångest. Men jag undviker gärna sånt.

Jag är nog mest uttråkad, behöver miljöbyte snarast!

Mat hos sina föräldrar är bra. Gott gott.

Jag vill gå, sida vid sida, med dig, min älskade.

Mariah Carey – Love takes time

I had it all
But I let it slip away
Couldn’t see that I treated you wrong
Now I wander around
Feeling down and cold
Trying to believe that you’re gone

Love takes time
To heal when you’re hurting so much
Couldn’t see that I was blind
To let you go
I can’t escape the pain
Inside
Love takes time
I don’t wanna be here alone

Losing my mind
From this hollow in my heart
Suddenly I’m so incomplete
Lord I’m needing you now
Tell me how to stop the rain
Tears are falling down endlessly

You might say that it’s over
You might say that you don’t care
You might say you don’t miss me
You don’t need me
But I know that you do and I feel that you do
Inside

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.