ny vecka

Med allt vad det innebär. Jag vill inte säga nåt som jag får ångra. Jag har inte ångrat nåt jag sagt, men jag känner att jag måste sluta hafsa. Val är gjorda, inget mer med det, gå vidare till gå utan att passera..ja, passera vadå? Som en vis person skrev i sin dagbok, man kanske inte kan komma över nåt med tidens hjälp utan med andra sakers hjälp. Ska låta det bli osagt. Dags att välja en linje och faktiskt hålla sig till den. oh well oh well. oh well oh well oh well..

sovtajm.

Och så stänger man av väckarklockan och somnar om, gratulerar till ännu en försovning. Jag borde ställa upp i VM i försovning. Kan det inte finnas ett sånt yrke liksom..? Kanske alla skulle välja det då, det går ju inte. Jag måste skärpa mig tills jag börjar jobba ”på riktigt”. Får avsluta mitt liv om nätterna, sorgligt men ett måste, gå och sova vid 23-tiden. Nej, 21. Ligga och vrida tills man somnar. Och absolut aldrig gå och stänga av väckarklockan och somna om,det borde jag iofs ha lärt mig nu. Efter 100-tals försovningar pga just det.

Men vad ska man göra då man är trött och vill sova, när man inte är trött och inte vill gå och lägga sig? dämn

Varför vill man ha det man vet man inte kan få. Det är dumt. Men jag ska inte säga nåt. Sen att saker och ting inte alltid går som man vill det är ju bara typiskt. Men då gäller det att ha tålamod, vänta tills den dagen det är ens tur att få just det man velat ha länge. En ny tv, en ny dataskärm, den riktigt stora sanna kärleken som man bara ser på teve. Man ska kanske inte ha tv som standard.. 😛 Iaf inte för sådant, eftersom det är filmat för att ge intryck av ett himmelrike, i princip. Riktiga livet funkar väl inte riktigt så. Men vem vet? Jag är en hopplös romantiker.

Hoppas de ringer från Astra idag 🙂 Vore så skönt att få veta. Kanske de ringer från en annan avdelning och vill intervjua mig där. Jag har ju sökt en sjujädra massa jobb. Iofs är det min syrra som lämnat in ansökningarna och det är jag evigt tacksam för. Hon får snart barn med. Väldigt spännande. Hennes andra. Undrar om jag kommer ha en annan relation till det barnet i jämförelse med alla de andra 6 syskonbarnen. Eftersom jag har andra värderingar angående barn nu?

Nu måste jag jobba..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.