snart rik?

I dagens läge kan det verka otroligt, men om ca 3 månader kan jag ha en månadsinkomst som inte är fy skam. Kommer få slita för de kronorna, men jag är övertygad att det är värt det, vad ska man annars leva för? =) Skämt åsido finns det massa saker att leva för. Främst genom att spendera de pengar man förvärvar. Jag vet precis vad jag ska spendera pengarna på. Främst prylar då jag är pryltokig, rätt vilande just nu, då jag inte har ett jävla öre att spendera på prylar.

Köpelista deluxe sepe: Digitalkamera, Större tv, Dataskärm, Kläder, Kläder, Skor, MAT!! Allt annat tjafs man kan komma på. Jag lär inte ha några problem som helst att göra av med pengarna. Först vill jag förstås slösa en del på mina snälla vänner som alltid ställer upp. Har även en del skulder att betala igen.. Ska bli skönt att få det ur världen. Åh så underbart, sen kan jag dra iväg på helger och festa i långtbortistan om jag vill, inte vara hindrad av att inte ha pengar. Gå på bio vilken dag somhelst i veckan, käka ute vilken dag somhelst, köpa godis varje jävla dag!!!

Fan, de som säger att pengar inte har nåt värde, de vet inte mkt..Jag har nån slags hatkärlek till begreppet pengar, men det har väl de flesta, så jag är inte ensam. De kan vara dumma när man har dem och dumma när man inte har dem. Sen när man har pengar kan de vara bra med iofs. 🙂 Jag vill ha dem, det förnekar jag inte. Så jag kan leva det liv jag vill, utan hinder. Självklart blir man inte lycklig av dem. Men de underlättar ofta. Så är det.

Hoppas de ringer från Astra imorgon och säger att jag ska på läkarundersökning. Fan vilken lycka..men tills dess, godnatt och sov gott därute!

11:47

Idag kom jag upp lite tidigare. Bra. Ska strax iväg på lunch. Hem och laga lite mat och så. Har inte speciellt mkt att göra här på ”jobbet”. Ska se om jag inte orkar gå hem och tillbaka. Det är ju inte så långt att gå. Nu så har jag ”redirectat” alla mina alias på diverse communities hit.

Nej, nu går jag! I’m out!

13:36

Nu får de fan ringa. Annars gör jag det. Trött på att vänta. Men jag söker vidare iaf, nu ska jag softa här ett tag, fast det är ju så varmt. Värsta fuktigheten och sånt. Men det blåser skönt.

19:21

Jag har en granne!! Wow, helt otroligt, stötte på han i trappen, han skulle in och lägga golv. Han verkar vara en såndär hantverkartyp. Händig och så. Jaja, skoj iaf, jag har velat ha den där grannen länge och nu verkar jag fått det. Så har jag städat precis hela lägenheten. Dammat, tvättat fönster, dammsugit och våttorkat. Så nu är det så fint det kan bli här. Det ni. Nu ska jag värma mat..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.