Att fånga en fjäril

Nästa gång ska jag vara ärlig.

Nu ska jag klä på mig och gå till praktiken kanske. Jag ska bara äta först.
Show me the right way!

Igår såg jag den här dokumentären. Om Göteborg och det som hände under EU-toppmötet förra sommaren. Jag blev faktiskt lite skraj. Jag var ju inte där och jag kan inte säga att jag har nån direkt åsikt om vad som skulle och inte skulle ske där. Jag vet bara att det var onödigt våld. Både från demonstranter och polis. Självklart bör inte polisen stå passiva när de blir bombarderade av stenar, men de behöver ju inte skjuta rakt in i folkmassor. Måste ha varit en otroligt pressad situation. Jag är inte anti poliser, de har ett jobb att sköta liksom och jag är tacksam för det dem gör. Sen att de inte är mer än människor det borde ju folk fatta.

Det är läskigt när folk har en vilja att förändra medans ”makten” inte är med på det, det resulterar i såna här ”maktmätningar”… Aja..jag är inte politisk av mig, så jag är inte så insatt. Men när folk demonstrerar så tycker de att nåt är fel…har de rätt då? Ja, till viss del. Men har de nån lösning? Det har då inte jag, tills det att jag har en tänker iaf inte jag säga så mycket.

cola är gott.

Nu är det bannemig dags att ringa snart. Usch, jälva nervositet. Blää, säger jag bara, det är bara att ringa för faaan! Så då går jag väl och gör det då…*lommar iväg*

Det var slut för dagen, så det var ingen kvar, får ringa imorrn.

Lars Winnerbäck – Att fånga en fjäril 🙂

”Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut”

Lars Winnerbäck – Aldrig riktigt slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.