dokumentera

Idag ska jag äntligen ta tag i dokumentationen för mitt asp-projekt, som jag gjorde för typ ett halvår sen. Måste komplettera så jag får ett G i ämnet. Sen har jag bara svenska kvar och sen är jag fri! Jag får nästan ett fullständigt betygsdokument. Förvisso inget diplom, men vafan, det är för viktigpettrar 😛

Imorse när jag vaknade så ville inte min kropp vara med…så jag ställde om klockan och försov mig..jag var helt otroligt slut i kroppen. Är fortfarande massor med seg. Inte ens en iskall coca-cola hjälpte. Fy satan. Fanns det en säng här skulle jag ligga i den och tvärsova. Allt är typ surrealistiskt.

Det som är mest positivt med att somna om är att jag alltid drömmer. Iofs rätt skumma saker, men jag brukar inte minnas att jag drömmer. Jag sover rätt djupt när jag väl sover. Utom när jag somnat om, då sover jag lite oroligt. Men nu måste jag ta tag i saker här. Ska ju ringa lite då..

Jaha, samma gamla visa…nej, hon är inte inne..

[13:33]

After lunch we go ado about the same things as before..

Mjueeeh! Jag gör ju fan inget alls. Segheten är mindre nu, men tråkigheten större. Klicka runt, knappra sig fram. Fram och tillbaka, hit och dit och sen tillbaks igen. Ständig väntan på ett nytt meddelande, ett nytt meddelande.. blää så tråkigt.

Nu fick jag tag på henne, men jag fick inte jobbet iaf. Jaha, dags att börja söka seriöst igen då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.