fett med rejv!

Ja, igår lekte jag rejv igen. Men för att berätta hela historien får vi börja med då jag vaknade..

Jag tog reda på vad folk skulle göra, mötas och sånt, skulle ta tåget 14.42, men det gick inga tåg till sthlm igår tydligen. Så jag tog mig till 748:an och åkte till Fittja, sen in till stan med tuben. Gick av i G:a stan och ringde JwK för att höra vart de var. De var i prideparaden. Så jag gick bort mot vattnet. Ställde mig utmed vägen med alla andra åskådare. Sen när JwK och CO kom så hoppa jag in i paraden. Först kände jag mig lite sådär stel, men efter typ 10 minuter hoppa och dansa jag som alla andra, fett med kul 🙂 Dancin in the streets 😉 Så det ska vara. Varje dag. Folk verkar ju tycka det är kul, jag vet att jag tycker det är skitkul!

Iaf så dansa vi med fram till Tanto, vi dansa framför Sturecompagniets lastbil, eftersom technovagnen var sen. Sen väntade vi på den och då såg man Mark och Jonas, Gudrun och diverse andra saker 🙂

När den kom röjde vi på som satan, fan va najs, folk trodde nog jag var galen 🙂 Men vafan, skiter jag i 😛 De stod nämligen stilla, så då passade jag på att dansa som fan.

Sen efteråt åkte vi till Högalidshallen och shoppa lite käk och sen köpte de andra pizza.

Sen bar det av till ett ställe där man kan dansa utomhus, skitsoft var det, var där tills det kom ett gäng med vrickade 17-åringar som paja den festen. Sen bar det hem med nattbuss..

Jag fick lyssna på Kent från kalas med, även fast det smärtade…

”Jag vet att du sover…känner värmen från din rygg, bara lukten gör mig svag, men jag, vågar inte väcka dig nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.