dödsräjv!!

Det är sjukt sjukt sjuuuukt! Ja, hur en låt kan summera en relation. Jag mår bra gör jag, men jag har en hel del att göra med mig själv. Jag måste få nåt slags förankring till mig och mitt liksom. Svårt att förklara.

Jag ska må bra med mig innan jag mår bra med andra. Alltså. Innan jag mår bra och trivs med mig själv på ett bra sätt ska jag nog inte tänka på allt vad tjejer heter. Har gått och trott att hitta en ny skulle få mig att må bra igen. Men så är det inte.

Jag ska må bra, jag ska göra så att jag mår bra. Ingen annan. Men jaha..

I fredags var jag ute och festade, inatt var jag ute och festade. Jag dansade mest. Så satans skoj inatt. Blött som aldrig förr, helt galet blött faktiskt.

Positiv förstärkning.

Jag har ett jobb som jag gör bra. Jag får bra omdömen.
Jag har lätt att träffa nya människor och de flesta tycker att jag är schysst.
Jag har en familj som är bra. Som jag tycker om.
Jag vet vad jag ska göra den närmaste framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.