individualisering av samhället?

Idag då var jag i slagsta, men det verkar som att det inte kommer funka. Så imorrn ska jag till pima och gå utbildning samt bli provanställd.

Jag tror att väldigt många går och har ungefär samma värderingar och välvilja mot sina medmänniskor, det kommer bara ut på så olika sätt att det uppfattas som två olika åsikter. De flesta vill ju väl. Sen kan det tolkas och göras om tills det blir så fel att det då uppstår en konflikt. Sen har inte alla förmågan att se saker från olika synvinklar. Eller ha så pass mycket insikt i hur världen bör funka att de bara ser det svart på vitt. Man kan inte dra upp tre olika exempel och sen anpassa resten av verkligheten efter dessa tre. Det behövs möjligheter att anpassa verkligheten efter individen. Självklart inte när det gäller brott och dylika saker. Men när det gäller just möjligheter. Chansen att få göra det jag som individ vill. Utan att jag nödvändigtsvis bryter mot några skrivna eller oskrivna lagar. Jag vill tro på den goda individen. Jag vill tro på att det finns lösningar på de flesta människors problem. Men i dagens samhälle funkar sällan detta. För allt är så likriktat. Allt ska gälla alla..

Vi måste börja individualisera samhället på ett positivt sätt. Nej, jag tror inte på moderaternas politik..

Eller vad säger du?

Jag säger att internet för både gott och ont med sig. Allt det goda överväger förmodligen iaf i mina ögon det onda. Jag skulle inte ha det liv jag har idag…jag kanske skulle ha ett bättre liv. Men jag vill inte byta det liv jag haft de senaste två åren..

Ångra sig går inte.

I give you love baby not romance..

Life will never be the same..

Saker sker och livet förändras från tid till tid. Finns det nåt som består? Jag vill ju gärna tro det.

Just nu känns det som att skallen rinner över med saker att skriva ner, då blir det stopp. Jag vill berätta om allt. Men det kommer inte fram nåt vettigt. Skrivkramp kanske, eller en övervilja att nå fram. Till DIG!

Du som läser detta, känner du vad jag skriver eller är de bara ord för dig?

.. I’d walk a thousand miles, if I could just hold you..TONIGHT!

Tonight tonight…yeah baby yeah.

FAN, nu pressar det på igen. Jävla ångest. Inte ens värt det. Massa saker på en gång, fitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.