måste vara vaken!

Men jag börjar redan få besvär…kroppen gör motstånd, äääh…

Det gick visst inte så bra, la mig i sängen och hade ryck, sen somnade jag. Har suttit och kollat på resident evil i nån timme nu, ska försöka sova mer…måste ju..

Nehe, ska visst vara vaken ändå…Ja, då ska man väl passa på och få en del saker gjorda kanske..

lilla ego har rymt..

kanske är det mig själv jag väntar på?

”Du har charm och ett behagligt och tryggt sätt. Du tycker om att ha folk i din närhet. Det ger dig stor trygghet. Å andra sidan är du en beroende själ. Du mår inte väl när du måste vara enbart för dig själv, utan strävar efter sällskap. Du är perfekt som kompanjon och att leva tillsammans med. Du tror på din vän och stöttar honom/henne i allt. Din kärlek är trygg, med romantiska aspekter och stor förmåga att förnyas genom åren. Du är rättvis så länge någon inte trampar in på det revir som du anser vara ditt, för i så fall kan du säga ifrån på skarpen. Du är inte rädd för att ta en strid om du känner dig förorättad och du går då ut mycket hårt, vinner oftast och firar segern ordentligt. Ditt stora problem är att du är nyckfull till humöret och blir sur utan att du egentligen vet anledningen själv. Du är flyktig och njuter av den ögonkontakt som din charm kan skapa. Du är ute efter sinnligt nöje och njutning och är ganska lättpåverkad av romanser.”

Sån är vågen..jaha..men är jag trygg? Kan jag säga ifrån på skarpen? Nyckfull, mjoo, kan nog stämma. Jag är ofta sur och mår mindre bra utan att veta varför. Det är rätt jobbigt. Flyktig är inget jag vill vara..men det är jag.

Jaha..

Nu har jag sovit igen.. det var bra…så ringde de från kontoret, ska dit 15 och skriva på papper och prata om framtiden. Spännande..

Åt lite wok nu, sånt är bra.
Dragonbreathe

åååh, nu är jag provanställd…fast jag måste fan sova just nu…gonatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.