blåmärke

Jag slog i huvudet i en jävla pelare inatt..två ggr. Så nu har jag typ ett blåmärke bakom örat, hur man nu lyckas dunka bakhuvudet i en pelare ajaja 😛 Det var helt ok att jobba natt, fast arbetsuppgifterna är lite svåra att komma in i…det är skillnad på storstädning och storstädning liksom. Sen ska man hålla reda på vad som är vad, och hur det ska gå till. Det är inte direkt att bara damma och torka lite. Sen måste jag lära mig att slappna av när jag gör vissa saker, annars får jag nog arbetsskador. Men jag ska ju alltid göra allt med en massa tryck, skriva, med både penna och tangentbord och moppa så hårt som om moppskaftet skulle flyga iväg..

Nu vill jag ha frukost.

Nu har jag ätit frukost, diskat. plockat undan, bäddat rent, ändrat lite på krypinet och ska just nu dammsuga och lite sånt. Det är behövligt..

Inatt lekte vissa vattenkrig, jag höll mig utanför och planerar inte att bege mig in i leken, men vem vet vad jag kan bli tvungen till..de är så busiga. Kladda in saker i handkräm är tydligen riktigt kul med.

Mitt inpasseringskort är sepe med.. det la av mitt i natten, jag höll på att inte få komma in i produktionslokalerna efter nattmaten, illa som fan 😛

Vad mer..jadu, det är fredag snart och då får lilla jag lön, ska planera alla inköp noggrannt, så inget är onödigt. Typ sprit och sånt ska jag nog hoppa över. Jag ska ha glasögon för första gången på 5 år…så nu kommer ni äntigen få se mitt gamla jag 🙂 iofs planerar jag att hitta ett par som är något snyggare än de jag hade på den tiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.