Jag vill utforska

I will try it all if trying will make me happier. If it doesn’t, then at least I’ve tried.

Jag lagar mat. Utforska allt. Eller bara lite grann. Dags att utsätta sig. Prata med främlingar. Ta reda på vilka de är. Hur de mår, varför de gör det dem gör. Inte bara stå eller sitta tyst. Jag vill lära känna dem. De är ju inte farliga, bara man vet hur man ska gå tillväga. Jag ska öppna mig.

Till nåt annat. Jag lagar mat, kommer smaka smaskens. Stek köttfärs, krydda enligt behag. Häll i lite cream fraiche med paprika och grejs i. Sen häller du i lite vatten och ketchup, sen klart. Koka spaghetti och ät! Den är nog klar nu. Det var ju hyfsat gott!

På fredag, gå på Tranceklubb, jaaa, va braa!!

Inget brev idag 🙁

Försov mig massor också fick jag nya arbetsuppgifter, ska sköta städningen av en massa kontor, omklädningsrum och fikarum och lägga in all tvätt och tömma och fylla på lite här och där. Inget i produktion. Jahaja..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.