behind my tired eyes

”Cause I’m no angeel..” 😛

Vaknade nyss, var visst lite trötter..
Ser ut att bli en väldigt ensam kväll. Men det kanske är skönt?
Jag ska nog bara se på teve oxh leka halva natten. Får se..
Hade en massa att välja på att göra, men jag orkade inte.

Köpte ny stav till tungan idag, JÄTTEKORT!
Så nu känns det inte ens som att jag har en piercing, eller det stramar liksom istället för att vara 5 mm över tungan. Oh wäll. Fick inte nåt brev idag heller. Då kommer det nästa vecka då.

Usch vilken flopp egentligen.

Jag vill vara en ängel !!

Såg City of Angels på teve. Den filmen sammanfattar det goda i livet. Ganska så rörande hur han verkligen njuter av minsta lilla sak, alla borde inse livets gåva. De små sakerna som vi tar för givet. En smekning, doften av en persons hår.. Att bara få se på någon..som man uppskattar så totalt att jag bara vill lägga mig ner och gråta för jag så gåärna vill uppleva sånt.

Men tyvärr tror jag att jag har en bit dit..

Men varje litet steg jag tar ska gå i den riktningen.

Varför är folk så snabba att se vad de inte har och helt blinda för det de faktiskt har. Visa lite tacksamhet för fan. Jag och de flesta andra med mig har nog svårt för det. Lyckos de som verkligen inser att de har det rätt bra ändå. Och kan njuta av det. Jag vill verkligen kunna det. Kände att fan, det är såhär det ska vara. Tårar av lycka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.