night out

Sov till 12 igår. Orkade inte göra ett skit, laddade hem lite filmer. Satt och degade till 17. Sen skulle jag visst till örebro med bil, roligare än att sitta hemma och dega tänkte jag. Så jag masade mig upp till Stockholm, Bromma närmare bestämt, till apaknark. Men vi sket i örebro, de jävlarna hade för mkt regler på sin festdjävel. Vi gick och drack lite på Zombie bar, sen skulle vi till kafé 44 men är var man tvungen att ha biljett och gästlistan var full typ, så vi fick inte vara med. Jaja, vi gick till wokhouse, som var ett väldigt soft ställe, billigt var det med. Likaså som på zombie bar..det gillar vi. Satt väl där tills 3 sen hem med nattbussen. Väldigt produktiv helg 😛

”We’re not living in America…”

”I can’t resist your charm..”

”The heart won’t lie..”

Jag döör.

Jag är en fånge. I min egen kropp.. min hjärna styr mitt hjärta.
Jag ska säga er vad mina ideal är..hur jag vill ha det. I vackra ord och så faan.

Jag vet inte..
Jag vet bara inte..

Am I deceiving myself..

Troligen gör jag det..hela tiden.

Am I already that gone..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.