Förverkliga livet?

Vad gör man då? Är det att göra det man vill eller? Att ta tag i alla planer man har och faktiskt göra det där som man tänkt på så länge? Gå den där sångkursen för ”badrumssångare”, gå på salsaklubb, hälsa på alla som man snackat med på internet. Typ sånt eller? Varför görs inte sånt? Man sitter och tänker att det skulle ju vara kul, men ändå gör man det inte. Är det för att man är rädd att det inte blir så kul man vill? För att man inte satsar pengar på det? Att man inte har tid eller ork?

Ja, det är många saker som ”hindrar” en, tyvärr är det alltför lätt att se hindrena.

”Som du sa, det verkar svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera
Mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera
Jag har kvar av sommaren om du behagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.