film film film!

Jag vill göra film!

”Kläderna flög på som om tiden var knapp. Men egentligen visste han att han kunde ta det lugnt. Med lite suckar och ett stön fick han på sig halsduk och vantar. På med skorna och sen ut i den långa korridoren. Där möttes han av bilden som nästan alltid väntade. Hon stod där och väntade. En titt på klockan och konstaterandet av att väntan på att komma hem var lika lång denna tidiga morgon, frambragte en suck följt av ett ironiskt leende. Med ett tyst hej, gick han förbi henne. Stegen ledde nerför korridoren, sen svängde de mot vänster, mot utpasseringsdörren. Ut i friheten, även fast han inte riktigt var ute ännu.”

Hmm, nån som skriver manus? Kontakta mig förfan. Eller om du ska göra en dokumentär. Eller vad som helst liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.