salami!

Här sitter jag och äter salamimackor, det är så gott så. Nu ska jag minsann sova. Puss

Du är numer innehavare av en nyckel till mitt hjärta. Bara du.

Horoskop

PLANETERNA I TECKNEN

Planeternas positioner i zodiakens tecken har ett inflytande på individens karaktär och dessa inflytanden formar en stor del av individens psyke.

Solen i Vågen

Han har ett stort behov av att utgöra en del av en grupp. Han tycker om att beblanda sig med människor och söker efter sällskap. Han tycker om och respekterar rättvisan. Han accepterar samhällets värderingar. Han är välbalanserad och sammansmälter snabbt.

Svagheter: tänker inte tillräckligt, han är lättsinnig. En dilettant i kärleken. Han böjer sig lätt för grupptrycket.

Månen i Jungfrun

Han har ett mycket gott minne. Vetenskapliga eller medicinska studier föredras framför alla andra. Han är ödmjuk och sansad, lugn och reserverad. Emotionell disciplin. Han är villig att hjälpa, hängiven och mild.

Svagheter: servil natur, ideliga byten av sysselsättning, blir förargad, upprörd, bekymrad. Han är för blyg.

Merkurius i Vågen

Med storslagna idéer utvärderar och bedömer han saker och ting. I kraft av ett gott omdöme uttrycker han sig på ett klarsynt sätt. Innan han bildar sig en uppfattning i ett ämne, lyssnar han till åsikter yttrade av olika människor och kan jämföra dem innan han bestämmer sig.

Svagheter: han tar dagen som den kommer och är flegmatisk. Äktenskapspartnern kan vara otrogen. Partnerskap är olönsamma.

Venus i Skorpionen

Han är sensuell och passionerad, tycker om kärlek, att älska. Passionerad kärlek, full av eldighet och begär där partnern behöver kunna motsvara hans nivå, annars kommer anklagelser att bli följden. Samtidigt som han är passionerad, är han också svartsjuk och härsklysten.

Svagheter: om han är besviken på eller bedragen i kärleken, kan han bli bitter och gemen. Han hatar personen lika mycket som han brukade älska. Endast svartsjuka kan vara lika stark som hat.

Mars i Oxen

Han är en kolerisk typ, högröstad. Han är översittaraktig, dominerar och utövar sitt inflytande med kraft. Han fortsätter till slutet av ett mål, uppnår det och tar sig an en annan gärning med samma starka vilja och entusiasm.

Svagheter: han är seg och envis. Raseriutbrotten, vilka vanligen är begränsade till ord, är skrämmande.

Jupiter i Vattumannen

Ambivalenta känslor, generös, filantropisk. Han är tolerant och överseende.

Svagheter: en idealist fallen för uppror eller revolt.

Saturnus i Kräftan

Klär sig mer i sin inre verklighet än i den yttre världen. Han sparar för att köpa egendom.

Svagheter: melankoli och avskildhet. En avskildhet som inte desto mindre är välkommen eftersom han tycker om att stanna hemma i lugn och ro.

Uranus i Vågen

Välutvecklade artistiska benägenheter. Hans balans kan kullkastas genom ett alltför stort oberoende.

Neptunus i Skytten

Tycker om långa resor, utländska saker, vatten.

Pluto i Vågen

Bringar förändringar.

Planeterna i husen

De planetära positionerna i husen utsäger de faktum som hänför sig till ödet.

Solen i X

Framgångsrik karriär är garanterad, men kanske ibland kommer sent.

Månen i IX

Högeligen fantasirik. Långvariga studier, är intuitiv. Yrkesmässigt framgångsrik utomlands, eller inom import-exportbranchen eller som diplomat. Kontakt med utlänningar. Långa resor. Förmåga att lära utländska språk.

Merkurius i X

Hans hem och bekvämlighet är det enda viktiga för honom. Han är intelligent och talar ledigt och övertygande. Håller lätt många järn i elden och slutför sina handlingar. Byter ofta bostad på grund av affärsskäl.

Venus i XII

Han är hängiven åt sjuka eller utarmade människor. Kan finnas inom de medicinska eller sociala yrkena. Han tycker om djur, lugn, frid och avskildhet. Han har hemliga kärleksaffärer.

Mars i VI

Han arbetar med väldig glädje och intresse men möter problem på arbetet, där yrkesmässig rivalitet hindrar hans idéer och nöje.

Jupiter i II

Sorglöshet i penningfrågor, inga kreditproblem, ökar på sin arvdel. Han tjänar bra med pengar, utan alltför mycket ansträngning. Han njuter av det han har.

Saturnus i VIII

Ingen större finansiell framgång, medelmåttig lön. Äktenskapspartnern är inte heller rik. Möjlighet till ett litet arv, vilket är till stor hjälp. Långt liv och naturlig död, om aspekterna så tillåter.

Uranus i XI

Hans frihet är viktig för honom, även med avseende på vänner. Dessa är extravaganta, originella, intellektuella. De kommer inte från samma bakgrund och har olika uppfostran.

Neptunus i I

Han är intuitiv, sensitiv. Ingen kämpe och är obeslutsam.

Interplanetära aspekter

De interplanetära aspekterna har ett starkt inflytande på individens karaktär och läggning och, följaktligen, på hans öde.

Konjunktionen är föränderlig och beror framför allt på naturen hos planeterna i konjunktion.

Hmm, vad ska nu detta betyda? Nej, dags att åka med bussen.

Efter jobbet.

Nu är jag nybadad och redo att åka på fest. Ska inte dricka nåt. Sparar mig tills imorrn. Det är svårt att inse att nåt man vill ha inte vill ha en tillbaka. Ännu svårare att inse det när man inte vill det. Fan i skitan också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.